*Srpski  |  *English
Hosting prema Vašim potrebama

Za nove klijente, korisnike naših usluga, odnosno kupce CREATOR PAKETA

BESPLATAN HOSTING PRVE GODINE !

...pogledaj

 

Newsleter
Vaše ime:
E-mail adresa:

Glasaj !

Da li Vam je potreban sajt ?

Nije mi potreban.
Svaka promocija je dobro došla.
Da. Veoma.
Bez sajta moj posao bi propao.
Rezultati

Šta je web hosting, i čemu služi ?


  2010-07-18Da bi uopšte razmišljali o web hostingu potreban Vam je bar jedan domen na koji će se otvoriti hosting. Kasnije je moguće dodati više ili neograničeno domena zavisno od izbora hosting paketa. Da proverite dostupnost domena kliknite ovde.

Web hosting predstaljva prostor na hard disku servera koji je namenski podešen da prikazuje različite Internet sadržaje, a koji Vam obezbeđuje hosting provajder. Server je stalno konektovan na Internet, a hosting provajder zadržava pravo da u toku godine ovaj pristup bude prekinut na kratko u slučajevima kada je potrebna nadogradnja servera ili softvera.

Uz svaki hosting paket dobija se i administracioni pristup. Putem ovog pristupa bićete u mogućnosti da samostalno dodajete domene i poddomene, kreirate vlastite e-mail adrese, kreirate baze podataka, instalirate specifične aplikacije, otvarate ftp naloge i drugo.

FTP nalog u kombinacij sa ftp alatom služi sa prebacivanje različitih sadržaja sa Vašeg kompjuterea na hosting server i obrnuto.

 

Kako izabrati odgovarajući hosting paket ?

Potrebno je da procenite Vaše stvarne potrebe. Zavisno od veličine Vašeg sajta, odnosno broja strana i specifičnosti sadržaja (video materijali imaju bitan uticaj), razmislite o prostoru na disku i protoku. Dakle paket birate shodno veličini sajta i očekivanoj mesečnoj poseti koja utiče na protok (bandwidth).

Takođe razmislite koliko Vam je email adreasa, domena i baza podataka potrebno.