Web razvoj

Izrada i razvoj web aplikacija

 

Za različite poslovne delatnosti i potrebe, fizička i pravna lica, do sada smo razvili preko 300 web aplikacija različitog nivoa kompleksnosti.

 

Mi smo agencija koja vam može ponuditi kompletnu uslugu, počev od konsaltinga i izrade projektnog nacrta, preko grafičkog dizajna i  web programiranja i najzad promocije putem tehnika digitalnog marketinga.

 

Razvoj web aplikacija odnosno online poslovanja, uslovljen je napredkom tehnologije, ali ozbiljno poslovanje i pristup podrazumeva praćenje trendova i ponašanja korisnika i shodno tome tehnička unapređenja usmerena ka pozitivnom iskustvu korisnika.

 

laptop illustration web icons

 

Izrada internet prodavnice

Različite poslovne delatnosti, u zavisnosti od obima poslovanja, kao i specifičnosti ciljanog tržišta, potrebno je da svoje proizvode odnosno usluge prezentuju na drugačije načine, što iziskuje primenu različitih funkcionalnosti unutar njihovih internet p

Izrada & razvoj web sajtova

Dizajn web sajta treba da bude savremen, u skladu sa novim tehnologijama, prilagođen poslovanju, ali i krajnjem korisniku. Danas je neophodno da sajt bude responsive, odnosno da se njegov izgled i funkcionalnosti prilagođavaju prvenstveno mobilnim uređaji

Izrada mobilnih aplikacija

Budite inovativni i savremeni u poslovnom pristupu. Prigrlite sve benefite digitalnog okruženja i svoju ideju pretvorite u mobilnu aplikaciju za IOS, Android ili Windows platformu koja će u velikoj meri unaprediti vaše poslovanje.