Vođenje društvenih mreža

 

U današnje vreme gotovo je nezamislivo da neko nije prisutan na bar jednoj od popularnih društvenih mreža, pa nije ni čudo da su preduzeća različitih delatnosti u ovome pronašla novi vid promovisanja svojih proizvoda/usluga, kao i komunikacije sa postojećim i potencijalnim kupcima.

 

Pogledajte neke od naših grafičkih primera (vizuala) na stranici projekti tima / vođenje društvenih mreža.


Biznis stranice i profili su nešto što je svakoj ozbiljnoj firmi postalo potrebno i s' naše tačke gledišta (shodno iskustvu) tu nema mesta za dilemu! Međutim, ukoliko ste i dalje pomalo skeptični, nepouzdani i nepoverljivi – evo zašto vaše preduzeće treba da bude prisutno na nekoj od najpopularnijih društvenih mreža (Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn) i šta je to što je bitno kada je predstavljanje vaše firme, proizvoda i usluga u pitanju.

Community Management - Upravljanje društvenim mrežama

 

Komunikacija i prodaja

 

Društvene mreže predstavljaju pomoć kada je u pitanju indirektan način prodaje, pa i direktan ukoliko imate (i povežete) online prodavnicu sa određenim profilom na društvenim mrežama. Služe i za pretraživanje proizvoda i usluga, a doprinose i pozicioniranju sajta vaše firme na Google pretragama, što sve zajedno dovodi do razvoja vašeg poslovanja i Internet tržišta!


Social media/društvene mreže, kao što im samo ime kaže, usmerene su na deljenje određenog sadržaja sa drugim članovima odabrane zajednice, te je privlačenje njihove pažnje jedan od glavnih ciljeva. Nakon toga je bitno održati tu pažnju, pa se s druge strane javlja konstantna potreba za komunikacijom sa zajednicom koja se interesuje za vaše proizvode/usluge, preduzeće ili određeni brend, odnosno odgovaranje na njihove komentare, poruke i upite.

 

Vođenje i upravljanje društvenim mrežama

 

 • Ukoliko već nemate profil i nalog, otvaranje istih na društvenim mrežama i optimizovanje,
 • Kreiranje strategije i sadržaja radi aktivne prisutnosti na društvenim mrežama, pod kojim se podazumeva izrada ili obrada fotografija (fotografske usluge) i video sadržaja, kreiranje teksta i hashtagova i njihovo objavljivanje na odabranu društvenu mrežu, 
 • Odgovaranje na komentare, poruke i upite vaših pratilaca,
 • Rad na povećanju broja pratilaca,
 • Prikupljanje povratnih informacija,
 • Kreiranje i vođenje plaćenih kampanja - sponzorisanje,
 • Pravljenje i analiza izveštaja,
 • Kreiranje plana i strategije za dalji razvoj i aktivnosti na društvenim mrežama.

 

 

Ažuran pristup

 

Aktivno i kvalitetno vođenje profila na društvenim mrežama pomoći će vam da:

 

 • Proširite pozitivan utisak o svojoj firmi, proizvodima ili uslugama, te steknete poverenje vaše publike odnosno pratilaca;
 • Ispromovišete svoj sajt, novitete i akcije i promocije;
 • Istražite i pratite navike vaših pratilaca i u skladu sa tim napravite plan objava, kako biste im pružili ono što oni traže u vreme kada traže, i usmerili se na ciljnu grupu koju vi želite!


Mnoga preduzeća svesna su prednosti i potrebe postojanja na Internetu i društvenim mrežama, pa opet iz nekog razloga nisu u mogućnosti tome adekvatno da se posvete. Napraviti određenu biznis stranicu odnosno profil na društvenim mrežama je lako, ali problem može da nastane kada vođenju tih profila treba da se posveti neko stručan, da biste na najefikasniji način iskoristili sve što možete od ovog tržišta koje je svakim danom u sve većem porastu!

 

Profesionalna posvećenost

 

Društvene mreže nikad ne spavaju, ali zato postojimo mi odnosno naš tim koji će se posvetiti VAMA, vašim potrebama i interesima i ujedno vas predstavljati na najbolji način postojećim i potencijalnim kupcima primenom različitih alata; kreirajući u vaše ime različite interesantne sadržaje koji su prilagođeni određenoj društvenoj mreži, vašim pratiocima, njihovim navikama, kao i ciljnoj grupi sa kojom želite da se povežete!

 

Ono što vi ne možete iz bilo kog razloga, mi ćemo učiniti za vas i zato ne gubite dragoceno vreme - kontaktirajte nas već danas za detaljnije informacije i ponudu!