Agencija za digitalni marketing

Razvoj online
poslovanja = Agencija za digitalni marketing

 

Potencijalni korisnici vaših usluga odnosno kupci vaših proizvoda odavno se nalaze na internetu. Za razliku od tradicionalnih marketinških tehnika koje su se godinama unazad koristile i koje su neretko "pucale u prazno" nudeći širok spektar usluga i proizvoda širokoj ciljnoj grupi, danas je uz mnogo manje budžete moguće postići mnogo više. U eri digitalnog marketinga, ciljanje je postalo preciznije, te su stoga postignuti rezultati daleko bolji.

 

S napretkom digitalnog okruženja, menjaju se i digitalne tehnologije. Još juče, desktop računar je bio jedino sredstvo putem kog se moglo pristupiti internetu. Danas su to tableti, mobilni telefoni. Već sutra nam stiže nešto novo. Stoga, kako biste bili prisutni na tržištu, ali i napredovali u skladu sa vremenom i novim tehnologijama, bilo da vodite poznati i izgrađeni brend ili ste se upustili u nove poslovne poduhvate startup-a, za siguran uspeh u budućnosti neophodno je da se već danas uključite i planirate razvoj online poslovanja.

 

Agencija za digitalni marketing prvo započinje poslovima istraživanja online tržišta odnosno snage i prisutnosti konkurencije. Nakon toga shodno izdvojenom budžetu i ciljnom tržištu određuju se poslovi odnosno tehnike digitalnog marketinga za koje verujemo da će doneti najbolje rezultate.

Osnove digitalnog marketinga i šta je sve potrebno da znate otrijte na našem blog članku.

Digitalni marketing - Razvoj online poslovanja

 

Brending & vizuelni identitet

Ulaganjem u svoj brend stvarate snažan vizuelni identitet svog poslovanja koji će vam dovesti novog kupca, ali i od starog napraviti vernog kupca koji se rado vraća.

Istraživanje tržišta & konkurencije

Istraživanje online tržišta i snage konkurencije predstavlja osnovu svih poslova digitalnog marketinga, odnosno planiranja marketing kampanja i budžeta.

SEO - optimizacija sajta

Za dobro optimizovan sajt podjednako su bitni UIX web dizajn, tehnički uređen programski kod, optimizovan sadržaj sajta prema ključnim rečima, kao i kontinuitet u kreiranju novog sadržaja.

Razvoj online poslovanja

Analitički pristup, SEM, praćenje konkurencije, digitalni marketing, analiza posete i konverzije, planiranje budžeta, planiranje i realizacija razvoja online poslovanja.

Content Marketing

Otkrijte šta je to zapravo content marketing i kako vam može biti od pomoći prilikom predstavljanja, ali i pozicioniranja na internetu.

Comunity Management

Promocija brenda, proizvoda i usluga, komunikacija sa postojećim i potencijalnim kupcima, danas je nezamisliva bez prisutnosti na društvenim mrežama.

Plaćeno Google oglašavanje

Računica je jednostavna; ukoliko za uloženi dinar vratite dva, novac je pametno uložen i možete razmišljati o povećanjima budžeta i širenju tržišta.

Loyalty programi

Rad sa poznatim kupcem, uz kombinovanje tradicionalnih tehnika marketinga sa online pristupom, nudi širok dijapazon alata koji donosi različite rezultate u zavisnosti od delatnosti poslovanja.

Poslovni Konsalting

Snaga našeg tima je u analitičkom pristupu kao i u godinama iskustva u radu, reorganizaciji i razvoju online poslovanja za različite delatnosti i tržišta.