Blog

Fotografske usluge - foto studio Beograd



Svi poželimo da pojedine trenutke ovekovečimo fotografijama i neretko se svi nađemo u ulozi fotografa, ali u određenim slučajevima su neophodni studijsko fotografisanje i fotografske usluge koje pruža isključivo profesionalni fotograf. Beograd je naše sedište, a ako planirate bilo kakvu posebnu priliku ili događaj, najbolje je fotografske usluge zakazati unapred, kako ne biste došli u situaciju da je profesionalni fotograf već zauzet, a u tom slučaju biste imali dovoljno vremena da pronađete i drugi foto studio – Beograd je bar mesto gde je moguće pronaći i u poslednjem trenutku ugovoriti studijsko fotografisanje, fotografisanje na terenu i ostale fotografske usluge u skladu sa vašim potrebama, koje kasnije možete iskoristiti za content marketing ili za vaš vizuelni identitet, odnosno kod plasiranja proizvoda prilikom izrada internet prodavnica i društvenim mrežama (Community Management)!

 

Možda ne očekujete da agencija za digitalni marketing i izradu sajtova ima u svojoj ponudi i fotografske usluge, međutim profesionalni fotograf je i te kako neophodan u našoj branši, s obzirom da su klijentima koji započinju svoj biznis ili žele da ga unaprede neohodne kvalitetne, profesionalne fotografije proizvoda ili usluga koje će zadovoljiti najviše standarde potrošača i današnjeg tržišta. Iako se pod tim uglavnom podrazumeva studijsko fotografisanje adekvatnom fotografskom opremom uz odgovarajuće osvetljenje, kao i kvalitetna postprodukcijska obrada fotografija, u mogućnosti smo da organizujemo i fotografisanje na terenu bilo ljudi, objekata, proizvoda ili usluga, ili pak fotografisanje događaja, kao i izradu panorama. Koje god mesto i vreme da je u pitanju, naš profesionalni fotograf će ispoštovati vaše želje! Takođe, ukoliko vam je potreban 3D prikaz proizvoda – naš profesionalni fotograf je u mogućnosti da izvrši fotografisanje tako da se proizvod prikazuje uz rotaciju od 360 stepeni.


Osim toga, možemo vam obezbediti i foto modele bilo kog tipa: ženske ili muške foto modele, kako mlađe tako i starije osobe! Tu je i profesionalno šminkanje koje je obavezan deo radi dobijanja što kvalitetnijih fotografija modela, bilo da je u pitanju studijsko fotografisanje ili fotografisanje na terenu, kao i usluge frizera i koreografa, ukoliko Vam je i tako nešto potrebno – sve je podređeno vašim potrebama!

 

Foto studio Beograd

 

Kada je u pitanju naš fotograf, Beograd je mesto gde je smešten foto studio u kome se obavljaju sve fotografske i postprodukcijske usluge. Pod ovim podrazumevamo fotografisanje bilo koje vrste proizvoda i druge potrebe klijenata, zatim slikanje sa modelima kako na terenu tako i u studiju. Kvalitetno obrađene i izrađene fotografije možete upotrebiti za svoju online prodavnicu ili web prezentaciju preduzeća, a mogu vam poslužiti čak i za visokokvalitetnu ofset i digitalnu štampu, u slučaju da vam je potrebna izrada bilborda, flajera, kataloga, brošura, magazina i slično.

 

studijsko fotografisanje hrane

 

Profesionalni fotograf – Beograd

 

Svi znamo da slika vredi više od 1000 reči, pa i ne čudi da kvalitetna fotografija može da proda proizvod! Zato je profesionalni fotograf osoba koju ne smete da preskočite u svom poslovanju. Sarađujemo sa fotografima koji se profesionalno bave fotografijom dugi niz godina, a pojedini su svoje radno iskustvo gradili i u grafičkom dizajnu, marketinškim agencijama, štamparijama, web dizajn studiju, studiju za pripremu štampe, dnevnim novinama, magazinima, časopisima, osvetljivanju filmova... Sve ove prakse i znanja obezbedile su im dragoceno iskustvo koje vešto primenjuju i na fotografisanje, pa pouzdano možemo da Vam garantujemo kvalitet fotografskih usluga.


U prilici smo da Vam obezbedimo i fotografisanje proizvoda i objekata za panoramski prikaz odnosno ovo je specifična tehnika koja podrazumeva kružno fotografisanje, tj. fotografisanje 360 stepeni. U zavisnosti od Vaše želje, dogovara se da li će fotografisanje biti na svakih 5, 10 ili 20 stepeni – od ovoga naravno zavisi i cena usluge.


Osim fotografisanja, naš foto studio – Beograd pruža i postprodukcijsku obradu fotografija, za šta koristimo programe poput Adobe Photoshop i sličnih koje vašim fotografijama mogu da obezbede različite efekte, ukoliko vam je i ovakva vrsta usluge potrebna.
Iako smo stacionirani u glavnom gradu, ovo nije prepreka da nas angažujete i za fotografisanje u bilo kom drugom mestu, ne samo u Srbiji već i u inostranstvu! Naš profesionalni fotograf rado će Vam izaći u susret i fotografske usluge pružiti na terenu ili oformiti privremeni foto studio – Beograd ili drugi grad, nama je svejedno!

 

Autor teksta:  Biljana Radojčić

Tagovi:  dizajn,   fotografske usluge,