*Srpski  |  *English
Hosting prema Vašim potrebama

Za nove klijente, korisnike naših usluga, odnosno kupce CREATOR PAKETA

BESPLATAN HOSTING PRVE GODINE !

...pogledaj

 

Newsleter
Vaše ime:
E-mail adresa:

Glasaj !

Da li Vam je potreban sajt ?

Nije mi potreban.
Svaka promocija je dobro došla.
Da. Veoma.
Bez sajta moj posao bi propao.
Rezultati

PRAVILA I USLOVI KORIŠĆENJA

 

Molimo, obavezno pročitajte:

 

Kupovinom i daljom upotrebom naših softverskih rešenja i pratećih usluga, prihvatili ste PRAVILA I USLOVE KORIŠĆENJA (UGOVOR O LICENCI - u tekstu ispod), na zakonom obavezujući način.

 

VLASNIŠTVO

 

Web lokacija, svi proizvodi (softver), usluge i ostali materijali zaštićeni su autorskim pravima, pravima o zaštitnom znaku, karakterističnom pakovanju, patentu, poslovnoj tajni, kao i drugim intelektualnim i vlasničkim pravima (Prava Intelektualne Svojine).

 

PRIHVATANJE USLOVA

 

Korišćenjem web lokacije www.nbgcreator.com ili neke druge web lokacije naših partnera i zastupnika, koji su na bilo koji način povezani sa ovim USLOVIMA KORIŠĆENJA, uključujući korišćenje, prenošenje i preuzimanje svih usluga, softvera i ostalih materijala koji su na raspolaganju ili samim prelistavanjem sadržaja, slažete se sa ovim opštim uslovima korišćenja.

Na poštovanje odredbi i pravila iz ovog Ugovora postajete obavezni potpisom ugovora, klikom na odgovarajuće dugme (kupovinom na samom sajtu), preuzimanjem, instaliranjem, aktiviranjem i korišćenjem softvera ili drugih usluga, Vi ili kompanija u čije ime i za čiji račun nastupate.

 

PREUZIMANJE I KORIŠĆENJE NBGCREATOR SOFTVERA

 • Sva pravila i uslovi, odnose se na sve NbgCreator proizvode, kao i na moguće buduće unapređenje verzije ili prateće module i nadogradnje.
 • Kupovinom softvera postajete vlasnik ograničene licence. Svi sajtovi izrađeni NbgCreator softverskim rešenjima moraju zadržati licencni znak (logo nbgcrator) postavljen u dnu strana, i unutar samog softvera, ukoliko nije zakupljena specijalna licenca koja ovo omogućava.
 • Licenca koju dobijate prilikom kupovine odnosi se samo na jedan Internet domen. Za dodatne domene licenca se mora posebno kupiti ili dokupiti, po tada važećim cenama.
 • Moguće je grupno korišćenje. Za sve zloupotrebe nekog trećeg lica ili s njim povezanog lica, a kojem je vlasnik dozvolio pristup, odgovoran je vlasnik licence .
 • Prodaja, redistribucija ili prosleđivanje trećim licima, nije dozvoljeno.
 • Prepravljanje i nadogradnja softvera je dozvoljena. Nadogradnja modulima i rešenjima neke treće strane je moguća, a saglasnost nije neophodna. Prodaja i redistribucija samostalno nadograđenog rešenja nije dozvoljena.
 • Prepravljanje i izmene, koje se odnose na dekodiranje koda povezanog sa zaštitom licence i eliminacija zaštitnog znaka, biće tretirani kao zloupotreba.
 • Ovaj ugovor Vam garantuje, da će sve greške i neispravnosti, kao previdi izrade i testiranja, biti otklonjene u najkraćem roku. Ukoliko do ovoga dođe, kupac ne stiče pravo na povraćaj novca ili bilo kakvu odštetu.
 • Sve neispravnosti uzrokovane od strane kupca ili nekog trećeg lica, prepravljanjem koda, oštećenjem usled instaliranja nekog modula proizvedenog od treće strane, neće biti otklonjene. U ovakvim slučajevima, kada kupac poseduje jedinstveni broj licence, omogućiće mu se ponovni download po važećem cenovniku .
 • Svi podaci o kupcu, kao i jedinstveni broj licence se čuvaju u našoj bazi podataka. Sve poverljive informacije neće biti zloupotrebljene, ili distribuirane trećim licima.
 • Softver se ne sme koristiti za izradu sajtova i propagiranje pornografskih sadržaja, sadržaja koji se odnose na iskorišćavanje dece, propagiranje verske, rasističke i nacionalne mržnje, terorističkih aktivnosti i svih ostalih sadržaja protiv prirode i ljudi. U slučajevima kada se ustanove ovakvi sadržaji, sajtovi koji ih propagiraju, biće blokirani ili će im biti skinut zaštitni znak.

 

UPOZORENJA

 

Korisnici usluga će uložiti napor da sačuvaju sistem od tzv. "crva", "virusa", "trojanskih konja" ili drugih programa i programskih alata koji mogu prouzrokovati greške u našim proizvodima, gubljenje podataka i slično.

 

OPCIONE LICENCE

 • Copyright Licenca – kupovinom ove licence stiče se pravo na eliminaciju znaka “NbgCreator” i postavljanje sopstvenog znaka .
 • Eksklusivna Prava – uključuju “Copyright Licencu”, kao i eksluzivna prava na prodaju i dalju redistribuciju softvera pod sopstvenim imenom na sopstvenoj web lokaciji.

 

ISPORUKA, INSTALACIJA I BESPLANTE USLUGE

 

Za kupce na sajtu putem kartice, download i instalacija softvera je omogućena odmah po obavljenoj kupovini. Kupcima koji obavljaju kupovinu na druge načine, a podrazumevaju određeni vremenski rok za proveru uplate, download će biti omogućen po proveri uplate.

Besplatne usluge podešavanja domena, instalacije i hostinga sajta je moguće zatražiti prilikom kupovine ili po obavljenoj kupovini, ali ne više od 30 dana pošto je softver isporučen. Po isteku tog roka ove usluge je moguće zatražiti ali će biti naplaćene po tada važećem cenovniku.

 

USLUGE PODRŠKE

 

Besplatna podrška uključuje instalaciju, podešavanje domena i servera, isporuku uputstva za korišćenje servera u pisanom formatu, kao i obavezu otklanjanja greške na softveru.

Usluge nadogradnje i održavanja softvera i sajta izrađenog pomoću softvera mogu i ne moraju biti usluge podrške. Ove usluge se dodatno naplaćuju a po tada važećem cenovniku usluga.

 

NADOGRADNJA I NOVE VERZIJE SOFTVERA

 

Kupovinom softvera, ne ostvarujete pravo na besplatnu isporuku ili korišćenje potpuno novih ili nadograđenih verzija.

 

POVRAĆAJ NOVCA

 

Po kupovini softvera, povraćaj novca nije moguć. Ukoliko ste pronašli grešku u kupljenom softveru, potrebno je da nas obavestite, kako bi greška bila ispravljena bez dodatnih troškova.

 

Povraćaj novca nije moguć ako:

 • ste se iznenada predomislili
 • niste proverili sistemske zahteve za instalaciju softvera
 • ste ustanovili da naš softver ne ispunjava Vaše zahteve
 • niste uspeli da instalirate softver ili kasnije ne znate da ga upotrebljavate
 • ste izgubili domen ili se odlučili za promenu domena. Novi domen podrazumeva kupovinu novog softvera.

 

PRIVATNOST I ZAŠTITA PODATAKA

 

*nbgteam se obavezuje da neće skupljati personalne informacije kada posetite sajt www.nbgcreator.com, ukoliko to niste samostalno odlučili.

Sve personalne informacije, koje ste nam omogućili popunjavanje bilo koje forme ili dostavili drugim putem, a prilikom korišćenja naših proizvoda i usluga, će se smatrati poverljivim informacijama. Kao takve, biće čuvane i neće se kopirati, prodavati i prosleđivati na bilo koji način trećim licima.

 

IZMENE PRAVILA I USLOVA KORIŠĆENJA

 

*nbgteam zadržava pravo promene ovih uslova u bilo koje vreme. Izmene postaju važeće od momenta postavljanja. Ovi uslovi mogu biti izmenjeni i posebnim ugovorom između Vas i *nbgteam.

 

Korišćenjem web lokacije (www.nbgcreator.com) i kupovinom NbgCreator softvera , potvrđujete da ste pročitali ovaj dokument o PRAVILIMA I USLOVIMA KORIŠĆENJA sajta i softvera.