*Srpski  |  *English
Newsleter
Vaše ime:
E-mail adresa:

Glasaj !

Da li Vam je potreban sajt ?

Nije mi potreban.
Svaka promocija je dobro došla.
Da. Veoma.
Bez sajta moj posao bi propao.
Rezultati

Ultra Zeleni Hosting

Naši zakupljeni serveri, nalaze se u zaštićenom okruženju, koje obezbeđuje kontinuiran i napredan sistem hlađenja. Ova revolucionarna ideja je ekološki prijateljsko rešenje, a ujedno omogućava smanjenje opreme i potrošnje energije. Svi naši klijenti ujedno investiraju i pomažu razvoju ovog programa.

Svi hosting paketi su Linux što znači da podržavaju aplikacije i sajtove razvijene u HTML, PHP i Flash tehnologiji, odnosno MySql Baze podataka.

MI SMO FLEKSIBILNI !

Promena hosting paketa je moguća na zahtev, BEZ DODATNIH TROŠKOVA. Na zahtev, ukoliko Vam nijedan od ponuđenih paketa ne odgovara, moguće je izabrati hosting po želji.

Ukoliko niste zadovoljni uslugama Vašeg sadašnjeg provajdera, moguć je zakup samo hostinga, ne morate biti kupac kreator paketa. U ovim slučajevima obezbeđujemo uslugu besplatnog prebacivanja.
ULTRA ZELENI HOSTING PAKETI


Linux
nbgBronze


Linux
nbgSilver


Linux
nbgGold
Prostor na disku 500 MB 2 GB 6 GB
Protok (Bandwidth) 5 GB 10 GB neograničeno
E-mail nalozi (POP3) 50 100 neograničeno
E-mail prosledjivanje ( forwarders)
Auto Odgovori (Auto Responders)
Pristup Webmail-u
Virus/Spam filter
MySQL Baze podataka 5 20 neograničeno
PHP5
phpMyAdmin
CGI/Perl scripts Programming
Control Panel (Administracija)
FTP pristup 1 10 neograničeno
Domeni 1 10 neograničeno
Pod-domeni (subdomains) 20 neograničeno neograničeno
Statistika
Dnevni Backup
 

* svaki dodatni 1gb prostora se dodatno doplaćuje 5e po gigabajtu prostora

 

Šta je web hosting, i čemu služi ?

Da bi uopšte razmišljali o web hostingu potreban Vam je bar jedan domen na koji će se otvoriti hosting. Kasnije je moguće dodati više ili neograničeno domena zavisno od izbora hosting paketa. Da proverite dostupnost domena kliknite ovde.

Web hosting predstaljva prostor na hard disku servera koji je namenski podešen da prikazuje različite Internet sadržaje, a koji Vam obezbeđuje hosting provajder. Server je stalno konektovan na Internet, a hosting provajder zadržava pravo da u toku godine ovaj pristup bude prekinut na kratko u slučajevima kada je potrebna nadogradnja servera ili softvera.

Uz svaki hosting paket dobija se i administracioni pristup. Putem ovog pristupa bićete u mogućnosti da samostalno dodajete domene i poddomene, kreirate vlastite e-mail adrese, kreirate baze podataka, instalirate specifične aplikacije, otvarate ftp naloge i drugo.

FTP nalog u kombinacij sa ftp alatom služi sa prebacivanje različitih sadržaja sa Vašeg kompjuterea na hosting server i obrnuto.

 

Kako izabrati odgovarajući hosting paket ?

Potrebno je da procenite Vaše stvarne potrebe. Zavisno od veličine Vašeg sajta, odnosno broja strana i specifičnosti sadržaja (video materijali imaju bitan uticaj), razmislite o prostoru na disku i protoku. Dakle paket birate shodno veličini sajta i očekivanoj mesečnoj poseti koja utiče na protok (bandwidth).

Takođe razmislite koliko Vam je email adreasa, domena i baza podataka potrebno.